LOADING

Type to search

Dakar Wedstrijden

Hopmans gaat opnieuw Dakar rijden!

Jordy 17 juli 2018
Inmiddels bijna 14 jaar geleden reed Hopmans ‘m voor het eerst. De (toen nog) Parijs – Dakar van dat het jaar 2005. Vertrokken vanuit Barcelona richting Dakar. Helaas ging het in de zeven etappe wegens mechanische problemen mis. “Nooit meer,” was toen zijn eerste reactie. Daar komt hij echter van terug. In 2019 gaat hij de rally’s der rally’s weer rijden: Dakar 2019! Deze keer volledig in Peru. Van 6 t/m 17 januari gaat Hopmans proberen de nare bijmaak van 2005 weg te spoelen. Het is nu of nooit!

In de voorbereiding hierop heeft Hopmans afgelopen april de Merzouga rally in Marokko gereden. Een mooie 30ste plaats was het eindresultaat. Door het finishen van deze rally heeft Hopmans het startbewijs voor Dakar verdiend.

De volgende voorbereidingsrally op de agenda is de Seres rally in Griekenland. Deze vindt plaats van 25 t/m 31 augustus. Ook vanuit daar berichten we dagelijks via Facebook en op de website www.herwinhopmans.nl. Elke dag updates van de gereden etappe, mogelijk inclusief foto’s.